جو یکی از غلات معروف است که مصرف آن به صورت پرک شده بسیار متداول است و ارزش غذایی بیشتری دارد و از آن بصورتهای مختلف استفاده میشود. جو پرک از تحت فشار بخار آب قرار گرفتن جو به مدت یک ساعت و عبور از غلتکهای خاص صنعتی به وجود میآید و جو پرک را میتوان در انواع سوپ، آش و حتی بصورت آسیاب شده آن در خورشتها برای لعاب دار شدن آنها استفاده کرد. علاوه بر اینکه غلظت غذا را افزایش میدهد، سرشار از ویتامین و پرخاصیت است.در تهیه کتلت، سوخاری و حتی سالاد الویه به جای سیب زمینی میتوان از جو پرک استفاده کرد.
| وزن | 450گرم |
|---|
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.